Service Pikeun Industri Anjeun

Manajer Kontrol Kualitas Anjeun

Testing Technology Service Ltd (TTS)

Testing Technology Service Ltd (TTS) mangrupikeun perusahaan komprehensif pihak ka-3 profésional, sareng khusus dina nyayogikeun jasa pamariksaan produk, uji, Inok pabrik sareng sertifikasi kontrol kualitas.

TTS jaringan lega jasa nyertakeun 25 nagara kaasup Cina, India, Pakistan, Vietnam jeung saterusna.TTS nawiskeun jaminan kualitas luhur sareng jasa audit ka para pembeli global, pikeun ngabantosan para nasabah ngaminimalkeun résiko komérsial.

TTS mastikeun nuturkeun standar sistem ISO / IEC 17020 pikeun manajemén sareng parantos akreditasi ku sertifikasi CNAS sareng ILAC.Seuseueurna anggota TTS sareng insinyur kalayan latar téknis anu kuat pisan ngalaman dina kategori anu relevan.

Ménta Laporan Sampel

Ninggalkeun aplikasi anjeun pikeun nampa laporan.