Shërbim për industrinë tuaj

Menaxheri juaj i kontrollit të cilësisë

Testing Technology Service Ltd (TTS)

Testing Technology Service Ltd (TTS) është një kompani profesionale gjithëpërfshirëse e palës së tretë, dhe është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të inspektimit të produktit, testimit, auditimit të fabrikës dhe certifikimit të kontrollit të cilësisë.

Rrjeti i gjerë i shërbimit TTS mbulon 25 vende duke përfshirë Kinën, Indinë, Pakistanin, Vietnamin etj.TTS ofron siguri të lartë të cilësisë dhe shërbime auditimi për blerësit globalë, për të ndihmuar klientët të minimizojnë rrezikun tregtar.

TTS ndjek rreptësisht standardin e sistemit ISO/IEC 17020 për menaxhim dhe është akredituar nga certifikimi CNAS dhe ILAC.Shumica e anëtarëve dhe inxhinierëve të TTS me përvojë të fortë teknike kanë shumë përvojë në kategoritë përkatëse.

Kërkoni një raport mostër

Lëreni aplikacionin tuaj për të marrë një raport.