Услуга за вашата индустрија

Вашиот менаџер за контрола на квалитет

Технолошка служба за тестирање Ltd (TTS)

Testing Technology Service Ltd (TTS) е професионална сеопфатна компанија од трета страна и е специјализирана за обезбедување услуги за проверка на производи, тестирање, фабричка ревизија и сертификација за контрола на квалитетот.

Широката мрежа на услуги на TTS опфаќа 25 земји, вклучувајќи ги Кина, Индија, Пакистан, Виетнам и така натаму.TTS нуди висококвалитетни услуги за гаранција и ревизија на глобалните купувачи, за да им помогне на клиентите да го минимизираат комерцијалниот ризик.

TTS строго го следи ISO/IEC 17020 системскиот стандард за управување и е акредитиран од CNAS и ILAC сертификација.Повеќето членови на TTS и инженери со силна техничка позадина се многу искусни во соодветните категории.

Побарајте примерок извештај

Оставете ја вашата апликација за да добиете извештај.