Dëshmitë e klientit

/client-testimonials/

Ajo që TTS bën më mirë është organizimi.Unë kam punuar me ta për 6 vjet dhe kam marrë një raport inspektimi të organizuar mirë dhe të detajuar për qindra porosi të ndryshme dhe qindra produkte të ndryshme.Cathy është përgjigjur gjithmonë shumë shpejt për çdo email të vetëm që kam dërguar, dhe kurrë nuk ka humbur asgjë.TTS është një kompani e orientuar shumë nga detajet dhe nuk kam plane të ndërroj pasi ato janë kompania më e besueshme me të cilën jam marrë ndonjëherë.Më duhet gjithashtu të përmend se Cathy është një nga njerëzit më të mirë me të cilët punoj!Faleminderit Cathy & TTS!

Presidenti - Robert Gennaro

/client-testimonials/

Shpresoj se ju jeni duke bërë mirë.
Faleminderit për dosjet e ndara me raportin e inspektimit.Ju bëtë një punë të mirë, kjo është shumë e vlerësuar.
Mbani kontakte me ju për të rregulluar inspektimet e ardhshme.

Bashkëthemeluesi -Daniel Sánchez

/client-testimonials/

Thrasio ka bashkëpunuar me TTS për shumë vite për të ndihmuar kompaninë tonë në optimizimin e të ardhurave duke siguruar pajtueshmëri absolute dhe cilësinë më të mirë të mundshme për klientin.TTS janë sytë dhe veshët tanë në tokë ku nuk mund të jemi, ata mund të jenë në vend në fabrikat tona brenda një njoftimi 48-orësh në çdo fazë të prodhimit.Ata kanë një bazë besnike përdoruesish dhe staf të shkëlqyer e miqësor të shërbimit ndaj klientit.Menaxheri ynë i llogarisë është gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur pyetjeve tona dhe ofron zgjidhje të qëndrueshme për çdo situatë që mund të ndodhë gjatë procesit.Ata janë në gjendje të identifikojnë çështjet e mundshme që na ndihmojnë në vendimmarrjen tonë për partneritet me furnitorët sipas pikave të forta dhe të dobëta të tyre në projekte të reja.Ne e konsiderojmë shumë TTS një zgjerim thelbësor të kompanisë sonë dhe suksesit tonë!
E thënë thjesht, Menaxheri ynë i Llogarisë dhe i gjithë ekipi i tij TTS e bëjnë biznesin tonë të funksionojë shumë më mirë.

Blerësi kryesor -Meysem Tamaar Malik

/client-testimonials/

Unë do të doja të ndaj përvojën time me TTS.Ne kemi shumë vite që punojmë me TTS dhe mund të përmend vetëm aspektet pozitive.Së pari, inspektimet kryhen gjithmonë shpejt dhe me saktësi.Së dyti, ata u përgjigjen menjëherë të gjitha pyetjeve dhe kërkesave, gjithmonë japin raporte në kohë.Falë TTS, ne kemi kontrolluar mijëra produkte tona dhe jemi të kënaqur me rezultatet e inspektimeve.Jemi shumë të lumtur që punojmë me partnerë të tillë të cilët janë të gatshëm të na ndihmojnë me të gjitha pyetjet.Menaxherët dhe inspektorët e kompanisë janë shumë të përgjegjshëm, kompetentë dhe miqësorë, gjithmonë në kontakt, gjë që është shumë e rëndësishme.Faleminderit shumë për punën tuaj!

Menaxher i produktit -Anastasia

/client-testimonials/

Sherbim i shkelqyer.Përgjigje e shpejtë.Raport shumë i detajuar, me çmimin e duhur.Ne do ta punësojmë përsëri këtë shërbim.Faleminderit per ndihmen tuaj !

Bashkëthemeluesi - Daniel Rupprecht

/client-testimonials/

Shërbim i shkëlqyer… I shpejtë dhe efektiv.Raport shumë i detajuar.

Menaxher i produktit - Ionut Netcu

/client-testimonials/

Kompani shumë e shkëlqyer.Shërbime cilësore me një çmim të arsyeshëm.

Menaxheri i burimeve - Russ Jones

/client-testimonials/

Ne kemi qenë shumë të lumtur që bashkëpunojmë me TTS për dhjetë vjet, gjë që na ka ndihmuar të reduktojmë shumë rreziqe të cilësisë në procesin e prokurimit.

Menaxher i SC - Phillips

/client-testimonials/

Faleminderit TTS për ofrimin e shërbimeve profesionale të inspektimit dhe testimit të palëve të treta për klientët e platformës Alibaba.TTS Ndihmoni klientët tanë të reduktojnë shumë rreziqe të cilësisë në procesin e prokurimit.

Menaxheri i projektit - James

/client-testimonials/

Faleminderit për raportin ishte shumë mirë.Bashkëpunojmë sërish në porositë e radhës.

Menaxheri i burimeve - Luis Guillermo


Kërkoni një raport mostër

Lëreni aplikacionin tuaj për të marrë një raport.