Сведоштва на клиентите

/клиент-сведоштва/

Она што TTS го прави најдобро е организацијата.Работев со нив 6 години и добив добро организиран и детален извештај за проверка на стотици различни нарачки и стотици различни производи.Кети отсекогаш одговарала многу брзо на секој еден е-пошта што сум го испратил и никогаш ништо не пропуштала.ТТС е компанија ориентирана многу детали и немам планови да се префрлам бидејќи тие се најсигурната компанија со која сум имал работа.Морам да напоменам и дека Кети е една од најубавите луѓе со кои работам!Ви благодариме Кети и ТТС!

Претседател - Роберт Џенаро

/клиент-сведоштва/

Се надевам дека си добро.
Ви благодариме за досиејата споделени со извештајот од инспекцијата.Направивте добра работа, ова е многу ценето.
Останете во контакт со вас за да организирате идни инспекции.

Ко-основач - Даниел Санчез

/клиент-сведоштва/

Thrasio соработува со TTS многу години за да и помогне на нашата компанија во оптимизација на приходите со тоа што ќе обезбеди апсолутна усогласеност и најдобар можен квалитет за клиентот.TTS се нашите очи и уши на теренот каде што не можеме да бидеме, тие можат да бидат на лице место во нашите фабрики во рок од 48 часа известување во која било фаза од производството.Тие имаат лојална база на корисници и одличен, пријателски персонал за услуги на клиентите.Нашиот Управник со сметки е секогаш достапен за да одговори на нашите прашања и нуди остварливи решенија за секоја ситуација што може да се појави во процесот.Тие се способни да ги идентификуваат потенцијалните проблеми што ни помагаат во донесувањето одлуки за партнерство со добавувачите според нивните силни и слаби страни на новите проекти.Многу го сметаме TTS за суштинско продолжување на нашата компанија и нашиот успех!
Едноставно кажано, нашиот Управник со сметки и целиот негов тим на TTS го прават нашиот бизнис да работи многу понепречено.

Главниот купувач - Мејсем Тамар Малик

/клиент-сведоштва/

Би сакал да го споделам моето искуство со ТТС.Со ТТС работиме долги години и можам да ги споменам само позитивните страни.Прво, инспекциите секогаш се вршат брзо и прецизно.Второ, тие веднаш одговараат на сите прашања и барања, секогаш обезбедуваат извештаи на време.Благодарение на TTS, проверивме илјадници наши производи и сме задоволни од резултатите од инспекциите.Ние сме многу среќни што работиме со такви партнери кои се подготвени да ни помогнат со сите прашања.Менаџерите и инспекторите на компанијата се многу одговорни, компетентни и пријателски расположени, секогаш во контакт, што е многу важно.Ви благодариме многу за вашата работа!

Менаџер за производи - Анастасија

/клиент-сведоштва/

Одлична услуга.Брз одговор.Многу детален извештај, по вистинска цена.Повторно ќе ја ангажираме оваа услуга.Ти благодарам за помошта !

Ко-основач - Даниел Рупрехт

/клиент-сведоштва/

Одлична услуга… Брза и ефективна.Многу детален извештај.

Менаџер за производи - Ionut Netcu

/клиент-сведоштва/

Многу одлично друштво.Квалитетни услуги по разумна цена.

Менаџер за извори - Рас Џонс

/клиент-сведоштва/

Ние сме многу среќни што соработуваме со ТТС веќе десет години, што ни помогна да намалиме многу ризици за квалитетот во процесот на набавка

Менаџер за ОК - Филипс

/клиент-сведоштва/

Ви благодариме на TTS за обезбедување професионални услуги за инспекција и тестирање од трета страна за клиентите на платформата Alibaba.TTS Помогнете им на нашите клиенти да намалат многу ризици за квалитетот во процесот на набавка.

Проект менаџер - Џејмс

/клиент-сведоштва/

Ви благодариме за извештајот, беше многу добро.Повторно соработуваме на следните нарачки.

Менаџер за извори - Луис Гилермо


Побарајте примерок извештај

Оставете ја вашата апликација за да добиете извештај.