Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

Det finnes mange typer møbler, for eksempel møbler i heltre, smijernsmøbler, platemøbler osv. Mange møbler må monteres av forbrukerne selv etter kjøpet.Derfor, når inspektøren skal inspisere de sammensatte møblene, må han montere møblene på stedet, så hva er utstyrstrinnene for å demontere og montere møblene, hvordan man betjener det på stedet, og hvilke forholdsregler bør tas.Nedenfor er et sammendrag av nyttig informasjon som bør hjelpe deg.

sxyerhd (1)

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

1. Mengde av monteringsinspeksjon på stedet 1) Inspektøren må montere minst ett sett med produkter uavhengig i henhold til monteringsanvisningen.Hvis produktstørrelsen er for stor, må fabrikkpersonellet hjelpe til, sørge for at koblingen og matchende deler er installert og betjent av inspektøren selv.2) Monteringen av andre produkter kan fullføres av fabrikkpersonell, men den må fullføres under tilsyn av inspektøren gjennom hele prosessen.Vær oppmerksom på å sjekke hele prosessen med produktmontering, ikke bare fokus på det endelige resultatet av monteringen.Lastemannen kan ikke forlate monteringsstedet, og mengden utstyr kreves av inspeksjonen (WI).

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

sxyerhd (2)

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

2. Mengde av monteringsinspeksjon på stedet 1) Inspektøren må montere minst ett sett med produkter uavhengig i henhold til monteringsanvisningen.Hvis produktstørrelsen er for stor, må fabrikkpersonellet hjelpe til, sørge for at koblingen og matchende deler er installert og betjent av inspektøren selv.2) Monteringen av andre produkter kan fullføres av fabrikkpersonell, men den må fullføres under tilsyn av inspektøren gjennom hele prosessen.Vær oppmerksom på å sjekke hele prosessen med produktmontering, ikke bare fokus på det endelige resultatet av monteringen.Lastemannen kan ikke forlate monteringsstedet, og mengden utstyr kreves av inspeksjonen (WI).

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

sxyerhd (3)

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

5) Forbered installasjonsverktøy som skrutrekkere, skiftenøkler, etc. Under monteringsprosessen, følg monteringstrinnene i produktets monteringsanvisning.Inspektører må være spesielt oppmerksomme: Fabrikkpersonell stoler ofte på erfaring under montering, og unnlater å installere i full overensstemmelse med trinnene i instruksjonene.Denne tilnærmingen kan ikke teste om utstyrsinstruksjonene er rimelige og fullstendige.Dersom en slik situasjon blir funnet, må den stanses/korrigeres umiddelbart.Samtidig er det best å installere en etter en, ikke flere samtidig, for ikke å overvåke på plass.6) Generelt sett kan monteringsprosessen for de fleste produkter deles inn i fire stadier: Det første trinnet er å danne skjelettet til produktet.Under denne prosessen bør du være oppmerksom på om tilkoblingshullene til skjelettet er riktige, og om installasjonen av festemidler som bolter er jevn, kontakten skal være låst og gapet til skjelettet skal være jevnt.Den andre delen er å installere de faste og kombinerte delene av den forsterkende strukturen på skjelettet.Under denne prosessen, vær oppmerksom på maskinvaretilbehøret, spesielt skruene, slik at alle delene og festene skal settes på, og sjekk om tilkoblingshullene er passende.Det skal bemerkes at fenomenet med skruehullsdislokasjon ofte oppstår i den andre prosessen.Den tredje delen er å installere føringsanordningen eller de bevegelige delene forbundet med hengsler i de tilsvarende posisjonene.Merk at demontering og montering av møbeldeler kan demonteres fullstendig og monteres flere ganger uten skade.I denne lenken er det nødvendig å være oppmerksom på om disse delene har blitt koblet sammen en gang.Det er problemer med løse skruehull og skadede deler.Den fjerde delen, installasjon av mindre eller dekorative deler eller tilbehør.Under denne prosessen, vær oppmerksom på om lengden på skruen oppfyller kravene, om det dekorative tilbehøret kan forsterkes tett, om hullposisjonen er passende når du låser skruen, og produktet ikke kan ripes under prosessen, og tilbehøret kan ikke løsnes.

sxyerhd (4)

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

Vanlige problemer 1. Det mangler deler i produktet, spesielt maskinvaretilbehøret i den lille pakken.Beslagshullene på platen er fylt med maling, og beslagene kan ikke settes inn jevnt 4. Beslagsbeslagene kan ikke låses, og produktet er ikke fast 5. Ved låsing av beslagene er delene deformert, sprukket, skadet osv. 6.De funksjonelle bevegelige delene kan ikke skyves og trekkes jevnt.7. Koblingsdelene er skadet, og overflaten på maskinvaretilbehøret er rustet.8. Avstanden mellom delene under monteringen er for stor, eller spalten er ujevn

sxyerhd (5)

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

Produktkvalitetskrav og inspeksjonsmetoder 1. Inspeksjonsmetoder Verktøymåling, visuell inspeksjon, håndberøring, inspiser produktet i henhold til produktsammenstillingens tekniske krav og tegningens størrelse og form 2. Inspeksjonsavstanden skal være under naturlig lys eller nær naturlig lys ( for eksempel: 40W lysrør), siktavstand 700-1000mm3.Utseendeinspeksjon gjelder 1) Sveising, nagler, tappskjøter osv. som brukes til faste deler, skal ikke være løst.2) Skruer og maskinvareforbindelsesdeler skal ikke være løse.3) Overflaten på maskinvaretilbehør er fri for riper, belagt (Belegget) laget er fast, uten å falle av eller ruste.4) De bærende delene og bevegelige deler skal ikke ha sprekker, knuter, ormehull og andre feil.5) Metallrørbeslag skal være fri for sprekker og sårskorper. 7) Sveisede deler skal være fri for avlodding, virtuell sveising og inntrengning av sveising 8) Sveisede deler skal være fri for porer, sveiseglimt og sprut. nagles jevnt og uten hammermerker. 10) Belegget skal ikke svir, blemmer, hull, sprekker, grader, riper. 11) Belegget på metalldeler skal være fritt for synlig bunn, ujevnheter, tydelig henging, støt, rynker, flyvende maling 12) Overflaten på det ferdige produktet har ingen riper, riper (berøringer) ) Skade 13) Produktets generelle struktur er fast, underlaget er balansert, komponentene er ikke løse når de ristes, sømmene er tette, og det er ingen åpenbar åpning 14) Linsen og glassdøren er rene og fri for limmerker, og limet eller skjøten er tett og fast. .16) Massivtrekomponentene har ingen råte, ormehull, sprekker osv., fargen og trefibrenes retning er konsistente, og fuktighetsinnholdet oppfyller kravene.17) Belegget av tredeler skal ikke ha rynket hud og malingslekkasje: Belegget eller belegget av metalldeler skal være fritt for avskalling, broderi og malingslekkasje.18) Belegget av tredeler skal være glatt og glatt, uten riper, hvite flekker, bobler, hengende og tydelig fargeforskjell.19) Ingen hule, løse, møllspiste, sprukket, flisete, bulkete, spikret, gjennomhullede osv. finnes ikke i panelkomponentene.20) Overflatefargen er ensartet, enten det er et enkelt stykke med forskjellige posisjoner eller hele systemet, fargen kreves Konsekvent 21) Det er ingen tydelige verktøymerker på overflaten, knivmerker, dragmerker, sprekker, sprekker, sand svart, hengende Juster døren for å holde døren jevn 23) Glass og speil må ikke ristes, løse etter montering Tegningskrav, utseendestørrelsen er innenfor tillatt størrelsestoleranse

sxyerhd (6)

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

Vanlig maskinvaretilbehør for demontering og montering av møbler Maskinvaretilbehør brukes vanligvis til å fikse og koble sammen strukturen.Vanlige koblinger i møbler inkluderer hengsler, koblinger (eksentriske, permanente), skuffesleider, skyvedørsglider, håndtak, låser, låser, dørsug, skillevegger, kleshengere, trinser, føtter, bolter, treskruer, dybler, runde spiker, etc.

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

sxyerhd (7)

1.Hengselhengslet er hovedstrukturen som forbinder to bevegelige deler, hovedsakelig brukt til åpning og lukking av skapdøren.Den er delt inn i åpent hengsel og mørkt hengsel Det lekker på overflaten av møbler, og hengslet kan brukes til innebygde dører og foldedører.

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

sxyerhd (8)

2) Skjult hengsel Det skjulte hengselet roteres av koblingsstangen, og det er skjult inne i møblet og lekker ikke ut under montering.

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

sxyerhd (9)

2.Koblinger Koblinger kalles også faste koblinger, som har en direkte innvirkning på strukturen og fastheten til møbelprodukter.De brukes hovedsakelig for tilkobling av sidepaneler, horisontale paneler og bakpaneler av skapmøbler, slik at møbelpaneler kan festes., koblingsstangen inkluderer et eksentrisk koblingsstykke og et permanent koblingsstykke.1) Den eksentriske kontakten bruker eksentrisk avstand for å koble den horisontale platen og sideplaten, for eksempel gulvet og sideplaten, og bunnplaten kan installeres ovenfra eller fra siden.

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

sxyerhd (10)

2) Den permanente kontakten består av to deler: en skrue og en hylse med en fjærstålplate.Etter at koblingen er trykket for hånd, er objektet permanent tilkoblet, noe som er preget av en veldig fast kobling.

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

sxyerhd (11)

3. Skuffesleider Skuffesleider er vanligvis laget av jernbakelakk eller jerngalvaniserte materialer.I henhold til forskjellige metoder i Øst-Kina, kan de deles inn i trinsetype eller kuletype, etc. I henhold til avstanden til skuffen som trekker ut av skapet, kan den deles inn i enkelt seksjon Spor, dobbeltspor, trippelspor.

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

sxyerhd (12)

4.En type feste som består av et hode og en bolt (en sylinder med en utvendig gjenge), som må matches med gardinen for å feste og forbinde to deler med gjennomgående hull.Denne koblingsformen kalles boltet forbindelse.

sxyerhd (13)

5. Møbler med rund stang og tappebrett er et av de mest brukte monterings- og tilkoblingstilbehørene.Formen er som en rund stang.Den er vanligvis laget av tre.Tretappen i demonterings- og monteringsmøblene spiller rollen som posisjonering.De vanligste diametrene er 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, lengder er 20 mm, 25 mm, 30 mm, 35 mm, 40 mm, 50 mm.

Utstyrstrinn og nøkkelkrav for møbelinspeksjon

6.Andre koblingsskruer, selvskruende skruer, muttere, skiver, fjærskiver, sylindriske muttere, dobbeltgjengede muttere, håndtak, etc.

sxyerhd (14)

szre (3)


Innleggstid: 30. juli 2022

Be om en prøverapport

Legg igjen søknaden din for å motta en rapport.