oso ese mai le sami mumu i le 2022 nei e fitu tuaoi e commerce

I le 2021, o le tamaoaiga o le lalolagi ua i ai i se vaitaimi o le vevesi.I lalo o le aafiaga o le vaitau o le faʻamaʻi, o masaniga faʻatau i luga ole laiga ma faʻatauga a tagata faʻatau mai fafo o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina, o lea o le vaega o fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga i fafo i maketi i fafo ua faʻaalia ai se faʻatupulaia tele.I le taimi lava e tasi, i tua atu o le televave o le tuputupu ae, o tauvaga ma luitau e mulimuli mai foi.Muamua lava, o le tele ma le tele o tagata faʻatau o le a sili atu ona naunau e filifili le faʻailoga aloaia o le upega tafaʻilagi, o lona uiga i le tasi itu, e tatau i tagata faʻatau ona faʻamalosia a latou lava fale faʻailoga ma i le taimi lava e tasi e sili atu le gauai atu i le fausiaina o auala tutoʻatasi. ;lona lua, a'afia i le faiga fa'avae IDFA, o le ulua'i O le fa'ata'ita'iga tau maketi "tasi-stop" a le kamupani o lo'o feagai ma lu'itau sili atu.E manaʻomia e le au faʻatau ona faʻafeiloaʻi le tele o auala vaʻavaʻai, ma i le taimi lava e tasi, e tatau ona latou feagai ma le sili atu ona lavelave o le suʻesuʻeina ma le auʻiliʻili o siosiomaga e mafua mai i lenei mea.

surtr (1)

O le maketi i luga ole laiga i luga ole laiga na faʻatupulaia ile 26% i le 2020, ma o faʻamaumauga o loʻo valoia o le a faʻaauau pea le tuputupu aʻe: o se suʻesuʻega talu ai nei o loʻo faʻaalia ai le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 29% i le va o le taimi nei ma le 2025. E ui ina faʻalauteleina le tele o maketi i le taimi e tasi e le manaʻomia ai le mamafa tele o suʻesuʻega, tupe faavae ma tagata faigaluega e pei ona i ai muamua, ae faʻatasi ai ma le "taʻutaʻua" o fefaʻatauaiga i luga o tuaoi, o le ulufale mai o le tele o tagata faʻatau fou ua faʻateleina ai le tauvaga maketi.O le mea lea, faʻafefea E taua le ulufale i le maketi saʻo i le taimi tatau.Afai o le 2017 o se taimi sili lea e faʻapipiʻi ai i le maketi a Asia i Sautesasae, ona oʻo lea i le taimi e mafaufau ai i maketi nei i le faaiuga o lenei tausaga ma le amataga o le tausaga a sau.

1. O lenei fitu kolosi-tuaoi-tuaoi o-pisinisi maketi ua tosina mai ai le mafaufau o le alamanuia

1. Pasila

surtr (2)

Pasila o le maketi e-pisinisi sili ona taua i Amerika Latina, e tusa ma le 33% o le aofaʻi o maketi, ma na o le pau lea o le atunuʻu Latina Amerika i le lalolagi pito i luga 10 i le 2019. $16 piliona, ua faamoemoe e oo atu i le US$26.5 piliona i lenei tausaga, ma ua faamoemoe e sili atu i le US$31 piliona i le 2022. E le gata i lea, e tusa ai ma se suesuega i luga o le “Pasila i luga o le initaneti faatau ma lo latou faaaogaina o tuaoi e-pisinisi” faia e le Brazilian Retail Association (SBVC) i le galulue faʻatasi ma Ferraz Market Research, 59% o tagata faʻatau i luga ole laiga e fiafia e faʻatau i fafo Faʻatau i luga o upega tafaʻilagi ma polokalama.70% o tagata na taumafai fa'atauga i luga ole laiga na fa'atau oloa Saina ile luga ole laiga e ala ile kolosi o tuaoi.E tusa ai ma le tautalaga, o oloa Saina e talia lelei e tagata faʻatau Pasila.

2. Mekisiko

surtr (3)

I le avea ai ma tamaoaiga lona lua i Latina Amerika, o le maketi e-pisinisi a Mekisiko ua sili atu ona lauiloa.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le aofaʻi atoa o maketi e-pisinisi a Mekisiko i le 2021 o le a 21.2 piliona tala Amerika, ma o le maketi tau atinaʻe e matua tele.O le maketi e-pisinisi a le atunuʻu e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 24.3 piliona i le 2024. Toeitiiti o le afa o tagata faʻatau i luga ole laiga Mekisiko na faʻatau i luga o tuaoi, faʻaalu le sili atu i le $ 9.6 piliona i maketi faavaomalo.O loʻo i ai foi i le atunuʻu le maualuga o numera numera, ma e tusa ma le 70 pasene o tagata Mekisiko o loʻo umia se telefoni ma faʻaoga le initaneti.

3.Kolomia

surtr (4)

Kolomupia o le maketi lona fa tele i Amerika Latina.E ui lava o le maketi e-pisinisi i totonu o le atunuu e na o le $ 7.6 piliona i le 2019. Ae e tusa ai ma faʻamatalaga a le AMI (American Market Intelligence), o le maketi e-commerce a Colombia o le a tupu i le fua faatatau o le 150% i le $ 26 piliona i le 2022. O lenei manuia e mafai. aua, i le tasi itu, o tupe faavae faʻapitoa na faʻapipiʻiina le taua tele i le maketi Latina Amerika i nai tausaga talu ai, ma i le isi itu, o le taunuuga foi lea o le lagolago a le malo Colombian.

4.Netherlands

surtr (5)

Ole maketi e-pisinisi a Dutch e $35 piliona i le taimi nei ma ua faamoemoe e tupu i le $50 piliona i le na o le fa tausaga.54% o tagata faʻatau i luga ole laiga e filifili e faʻatau i tua atu o tuaoi, e faʻaalia ai latou te naunau e faʻatau mai tagata e le o ni Dutch pe le masani ai pe a saʻo le faʻatauga ma le tau.I le 2020, o le averesi numera o faʻatauga na faia e tagata faʻatau i luga ole laiga i Netherlands na faʻateleina i le 27%.

5.Belgium

surtr (6)

O le maketi e-pisinisi a Belgian o loʻo iai nei e laʻititi i le $ 13 piliona, ae o loʻo faʻatupulaia i se tulaga ofoofogia 50%.

I le taimi lava e tasi, 72% o tagata faʻatau numera Belgian ua faʻaaogaina e faʻatau i tua atu o tuaoi, o lona uiga o le faitau miliona o tagata faʻatau i luga ole laiga e naunau e faʻaalu atili e faʻataʻitaʻi ai faʻailoga ma tagata faʻatau oloa e le masani ai pe a fai e aoga le faʻatauga ma ofo.

6. Polani

surtr (7)

O faʻamaumauga o loʻo valoia o le maketi e-pisinisi a Polani o loʻo faʻatupulaia i se fua faatatau ofoofogia e sili atu i le 60% i le tausaga ma o le a oʻo atu i le $ 47 piliona i le 2025. E le pei o isi maketi, o le initaneti i totonu o le atunuʻu e toetoe lava 100%, ae ui i lea, i le taimi nei, itiiti ifo. nai lo le 20% o Polani tagata fa'atau i luga ole laiga o lo'o faia fa'atauga i tua atu.

7. Initonesia

surtr (8)

E ui o lenei lisi e taulaʻi i maketi Latina Amerika ma Europa, e le mafai ona tatou le taʻua Initonesia.O Initonesia e lona fa le faitau aofa'i o tagata i le lalolagi ma le tele o maketi.O faʻamaumauga o loʻo valoia o faʻatauga e-pisinisi i totonu o le atunuʻu e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 53 piliona i lenei tausaga ma le maualuga o le $ 100 piliona i le 2025. Ona o le maketi Initonesia o loʻo i ai tapulaʻa faʻatapulaʻa i luga o oloa i luga o tuaoi, e le talafeagai mo tagata faʻatau atu tuaoi o loʻo i ai. o lo'o galulue i fela'ua'iga.Ae ui i lea, i le isi itu, o le a sili atu le avanoa mo na tagata faʻatau e lagolagoina le felauaiga mai le fale.

E ui lava e le tele ni tagata faʻatau i luga ole laiga i lenei maketi, lea e tulaga fa i le faitau aofaʻi o tagata i le lalolagi, o le tulaga o loʻo suia i lalo o le aafiaga o le faʻamaʻi.Aemaise lava talu ai nei, na taʻua saʻo ai e le Peresetene o le a ia faʻaaogaina le taimi sili ona puupuu e fausia ai Initonesia i se tamaoaiga faʻatekonolosi i le itulagi ASEAN.Fa'ata'ita'iga.

2. E aoga pea le faia o fefa'ataua'iga i le 2022?

Faatasi ai ma le faʻalolotoina o fefaʻatauaiga i le lalolagi atoa, o loʻo faʻateleina pisinisi o loʻo fiafia i avanoa tau atinaʻe e aumaia e fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi.I le avea ai o se faʻasologa o fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻaalia, e-fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi o loʻo faʻalagolago i ona tulaga lelei i luga ole laiga, multilateral, localization, leai se fesoʻotaʻiga tuʻuina atu, puʻupuʻu fefaʻatauaʻiga filifili, ma isi, faʻatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe, mo le faʻalauteleina o pisinisi ma le lumanaʻi atinaʻe o o le tele o tagata fa'atau ma pisinisi latou te faia se sao lelei.E tusa ai ma le 2020 Saina E-pisinisi Lipoti na tuʻuina mai e le Matagaluega o Pisinisi ia Setema o le tausaga nei, o loʻo faʻaalia i le taimi nei le tulaga o le atinaʻe i totonu o le atunuʻu: O le fua o oloa faʻaulufale mai ma faʻatau atu i fafo o loʻo faʻatumauina vave le tuputupu aʻe. : I le 2020, o loʻo faʻateleina e-fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu E tusa ai ma faʻamaumauga a le General Administration of Customs, o le aofaʻi o faʻaulufale mai ma faʻatau atu o fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi i Saina na oʻo atu i le 1.69 miliona yuan, o se faʻaopoopoga o le 31.1% i luga o se faavae faatusatusa.

surtr (9)

Punavai ata "2020 Saina E-pisinisi Lipoti"

O vaega o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo atu tuaoi e maualuga le maualuga ma le televave o le tuputupu ae: Mai le vaaiga o vaega o oloa, o vaega pito i luga e sefulu o oloa faatau atu i fafo i le ogatotonu o le 2020 e 97%, ma ie. 97% mea mata ma ie.Oloa, optics, foma'i ma isi mea faigaluega;uati ma uati;mea fai musika, pa'u, fulufulu ma oloa;ato;

surtr (10)

Punavai ata "2020 Saina E-pisinisi Lipoti"

O paaga fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi ua faʻateleina le faʻalauteleina: Mai le vaʻaiga a paʻaga fefaʻatauaʻiga, o nofoaga pito i luga e sefulu mo le faʻatau atu o fefaʻatauaʻiga i fafo atu o Saina o: Malaysia, United States, Singapore, United Kingdom, Filipaina, Netherlands, Farani, Korea i Saute, Hong Kong, Saina, Saudi Arabia.I le taimi lava e tasi, e tusa ai ma faʻamatalaga a le isi vaega na tuʻuina atu e le tele o ofisa faʻatulafonoina, o le tuputupu aʻe malosi o le fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga a Saina o le a le taofia i le 2022: o le aofaʻi o fefaʻatauaiga i luga ole tuaoi o le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le 1.25 trillion. US tālā i le 2021;Ole fua ole fa'aulufale mai ma fa'aulufale i fafo atu tuaoi na o'o atu ile 1.98 miliona yuan, ose fa'aopoopoga ole 15%.Toeitiiti atoa le 70% o tagata fa'atau mai fafo e talitonu o fa'ailoga Saina e taua tele i le lalolagi i aso nei, ma e mafai ona fa'amoemoeina le lumana'i o fa'ailoga Saina;i le faaiuga, e-fefaatauaiga i luga o tuaoi e tele le gafatia i le lumanaʻi ma ua avea ma se faʻalauiloa fefaʻatauaʻiga, ma fefaʻatauaʻiga faʻatau oloa faʻatau atu i fafo atu tuaoi i Saina I totonu o nofoaga pito i luga e lima, e tolu maketi o loʻo tu i Southeast Asia, o se vevela vevela. maketi moana lanumoana.


Taimi meli: Oke-17-2022

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.