o fa'amatalaga lata mai i tulafono fou o fefa'ataua'iga i fafo ia Setema

O faʻamatalaga lata mai i tulafono fou o fefaʻatauaʻiga i fafo ia Setema, ma tulafono faʻafouina i oloa faʻaulufale mai ma auina atu i fafo i le tele o atunuu

I le masina o Setema, na faʻatinoina ai le tele o tulafono fou o fefaʻatauaʻiga i fafo, e aofia ai le faʻaulufale mai ma le faʻatau atu o oloa faʻatapulaʻa ma fetuunaiga o totogi i EU, Pakistan, Turkey, Vietnam ma isi atunuu.

#New Regulations O tulafono fou mo fefa'ataua'iga i fafo o le a fa'atinoina mai ia Setema 1. O le a fa'ae'e totogi o va'a i Europa mai ia Setema 1.

2. Ua faia muamua e Atenitina ni tulafono e tetee atu ai i le lafoa'iina o masini faamama a Saina.

3. Ua siitia e Turkey le tau o oloa mai fafo i nisi o taavale eletise.

4. Fa'asa ona fa'aulufaleina mai e Pakisitana oloa taugata

5. Fa'afouina e Amazon le faagasologa o le tu'uina atu o le FBA

6. Ua taofia e Sri Lanka le faaulufaleina mai o oloa e silia ma le 300 mai le aso 23 o Aukuso

7. E fa'amanaia meafaigaluega fa'atau fa'ava-o-malo a le EU

8. O lo'o fa'atinoina e le Aai o Ho Chi Minh Viatename se totogi fou mo le fa'aogaina o aseta

9. Nepal amata Fa'ataga le fa'aulufale mai o ta'avale

1. Mai ia Setema 1, o le a tuʻuina atu e Europa se totogi faʻaopoopo

O le afaina i le ogaoga o le tau, o le maualuga o le vai i le vaega autu o le Rhine, o le auala sili ona taua i Europa, ua paʻu i tulaga maualalo, lea na taʻitaʻia ai foʻi e le au faʻatautaia vaa le faʻatapulaʻaina o uta i luga o vaʻa i le Rhine ma faʻatupuina le maualuga. e 800 tala Amerika/FEU.Totogi faaopoopo o vaa.

O le Taulaga o Niu Ioka-New Jersey e totogi pili o le le paleni o pusa e amata ia Setema 1

O le Port Authority o Niu Ioka-New Jersey na faʻailoa mai o le a latou faʻatinoina se totogi o le le paleni o container i le aso 1 o Setema o le tausaga nei mo pusa tumu ma avanoa.Ina ia fa'aitiitia le tele o pusa o lo'o tu'u i totonu o le uafu, fa'asa'oloto le avanoa e teu ai containers mai fafo, ma fa'atautaia le fa'amauina o le aofa'i o uta o lo'o aumai e le felauaiga o uta i le talafatai i sisifo.

2. Na faia e Atenitina le fa'atonuga muamua e tetee atu i le lafoa'iina o masini fa'amama a Saina

I le aso 2 o Aokuso, 2022, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Gaosiga ma Atinaʻe a Atenitina le Faʻaaliga Numera 598/2022 i le aso 29 o Iulai, 2022, e faʻatatau i masini faʻamama e afua mai i Saina (Sipaniolo: Aspiradoras, con motor eléctrico incorporado, de potencia inferior o igual a W 2.500. y de capacidad del depósito o bolsa para el polvo inferior or igual a 35 l, sei vagana ai aquellas capaces de funcionar sin fuente externa de energía y las diseñadas para conectarse al sistema eléctrico de vehículos automóviles) faia se faʻamaoniga muamua i luga o le faʻamaonia muamua. Na fa'atonuina e tatau ona fa'ae'e se tiute fa'aanti-dumping e 78.51% o le tau fua i luga o le va'a (FOB) i luga o oloa o lo'o a'afia ai.O faiga e amata mai i le aso o le faʻasalalauga ma o le a aoga mo le 4 masina.

O le oloa o loʻo aʻafia ai o se masini faʻamama ma le malosi e itiiti ifo pe tutusa ma le 2,500 watts, se taga pefu poʻo se pusa e aoina pefu e itiiti ifo pe tutusa ma le 35 lita, ma se afi eletise ua fausia i totonu.Vacuum cleaners o lo'o fa'aogaina i fafo atu o le eletise ma ua mamanuina e feso'ota'i i le eletise o se ta'avale afi.

3. Ua Si'itia e Turkey le tau o oloa mai fafo i nisi o ta'avale eletise

Na tuʻuina atu e Turkey se faʻatonuga a le peresetene i le Government Gazette i le aso 27 o Iulai, faʻaopoopo le 10% faʻaopoopo le tau i taʻavale eletise na faʻaulufale mai mai iuni e le o ni tiute poʻo atunuu e leʻi sainia se maliega tau fefaʻatauaʻiga saoloto, faʻatasi ai ma le vave.O taavale eletise e aumai mai Saina, Iapani, Amerika, Initia, Kanata ma Vietnam o le a siitia ai le tau o tau faaopoopo.E le gata i lea, o le tau o taavale eletise na aumai mai Saina ma Iapani na siitia i le 20%.Fai mai le aufaipisinisi i totonu o le atunuʻu, e aʻafia i lenei mea, o le tau o taʻavale eletise e fesoʻotai i ai o le a siitia i le itiiti ifo i le 10%, ma o le Tesla Model 3 na gaosia i le fale Shanghai ma faʻatau atu i Turkey o le a faʻaaogaina foi.

4. Ua aveese e Pakisitana le faasaina o le faaulufaleina mai o oloa e le taua ma taugata

I le aso 28 o Iulai, taimi i le lotoifale, na aveese ai e le malo o Pakisitana le faasaina o le faaulufaleina mai o oloa e le taua ma taugata na amata ia Me.Fa'agata fa'aulufale mai i luga o ta'avale fa'apipi'i atoatoa, telefoni fe'avea'i ma meafale o le a fa'aauau.

O le aofa’i o oloa fa’asaina na fa’aulufaleina mai na pa’u i le sili atu i le 69 pasene, mai le $399.4 miliona i le $123.9 miliona, ona o le fa’asa o le fa’aulufaleina mai o oloa e le taua ma taugata, o le saunoaga lea a le Matagaluega o Tupe i se ripoti.O le fa'asa na iai fo'i se a'afiaga i sapalai ma fa'atau oloa i totonu o le atunu'u.

O le aso 19 o Me, na faalauiloa ai e le malo o Pakisitana le faasaina o le faaulufaleina mai o le silia ma le 30 oloa e le taua ma taugata i se taumafaiga e faamautu ai le faaitiitia o tupe faaagaga mai fafo ma le siitia o pili o oloa faaulufale mai.

Setema1

5. Fa'afouga a Amazon FBA Fa'asologa o Va'a

Na faasilasila e Amazon ia Iuni i luga o le US, Europa ma Iapani nofoaga o le a taofia aloaia ai le "auina atu / toe faʻatumu" faiga mai ia Setema 1 ma mafai ai se faiga fou "Auina atu i Amazon".

Mai le aso faʻasalalauga, pe a faia e le au faʻatau ni uta fou, o le a faʻatonuina e le faiga le faagasologa i le "Auina atu i le Amazon" e ala i le faaletonu, ma e mafai foi e le au faʻatau ona maua le "Auina atu i le Amazon" mai le laina faʻafeiloaʻi na o latou lava.

E mafai e le au faʻatau ona faʻaauau pea ona faʻaogaina le galuega tuai e fausia ai ni uta fou seʻia oʻo ia Aokuso 31, ae a maeʻa Setema 1, "Auina atu i le Amazon" o le a na o le pau lea o le faagasologa mo le fatuina o uta.

E taua le matauina o uta uma na faia e le tuai o le "vaa / toe faʻaleleia" faʻagasologa o taimi foi.O le aso faʻatapulaʻa na tuʻuina atu e Amazon o Novema 30, ma o le fuafuaga o uta na faia aʻo leʻi oʻo i lenei aso o loʻo aoga pea.E mafai ona fa'asa'o ma fa'agasolo.

6. Mai Aukuso 23, Sri Lanka o le a taofia le faaulufale mai o le silia ma le 300 ituaiga o oloa

E tusa ai ma le South Asian Standard Research ma Chengdu Technology Trade Measures, i le aso 23 o Aokuso, na tuuina atu ai e le Matagaluega o Tupe a Sri Lanka se puletini a le malo, ma filifili ai e taofia le faaulufaleina mai o sukalati, yogurt, ma mea matagofie o loo lisiina i lalo o le HS 305 code i le Tulafono Faatonutonu Fa'aulufale mai ma Fa'atau Atu Numera 13 o le 2022. Ma sili atu i le 300 ituaiga o oloa e pei o lavalava.

7. O le EU International Procurement Tool e amata fa'amanaia

E tusa ai ma le Economic and Commercial Office of the Chinese Mission to the EU, i le aso 30 o Iuni, na lomia ai e le EU Official Gazette le tusitusiga o le "International Procurement Instrument" (IPI).O tuutuuga o loʻo faʻamaonia ai o le IPI o le a faʻamalosia i le aso 60 pe a maeʻa le faʻasalalauina o le tusitusiga i le Official Journal of the European Union, ma o le a faʻamaonia faaletulafono i luga o setete uma o le EU pe a maeʻa ona faʻamalosia.E mafai ona fa'ate'aina le aufaipisinisi mai atunu'u lona tolu pe afai latou te le maua se maliliega ma le EU e tatalaina le maketi o fa'atauga a le EU, pe afai e le o aofia ai a latou oloa, auaunaga ma galuega i lenei maliliega ma e le'i fa'amautuina le avanoa i faiga fa'atau a le EU i fafo atu o le. Maketi fa'atauga a le EU.

8. O le Aai o Ho Chi Minh, Viatename o loʻo faʻatinoina tulaga fou o le tauina mo le faʻaogaina o atinaʻe o le taulaga

E tusa ai ma le Ofisa o le Tamaoaiga ma Fefaʻatauaʻiga a le Consulate General a Saina i Ho Chi Minh City, "Vietnam +" na lipotia mai o mataupu tau vaitafe o Ho Chi Minh City na taʻua ai e amata mai ia Aokuso 1, o le a totogi e Ho Chi Minh City ni galuega eseese, fausaga tetele, Totogi. mo le fa'aogaina o atina'e o le uafu e pei o galuega tautua, nofoaga faitele, ma isi. Aemaise lava, mo oloa le tumau i totonu ma fafo;oloa fe'avea'i: uta vai ma uta tetele e le'i utaina i pusa;LCL uta e totogi VND 50,000/ton;20ft container e 2.2 miliona VND/container;40ft container e 4.4 miliona VND/container.

9. Ua amata ona faʻatagaina e Nepal le faʻaulufaleina mai o taavale

E tusa ai ma le Ofisa o le Tamaoaiga ma Pisinisi a le Embassy a Saina i Nepal, na lipotia e le Republic Daily ia Aokuso 19: O le Matagaluega o Alamanuia, Pisinisi ma Sapalai a Nepal na tuuina atu se faaaliga e faapea o le faaulufaleina mai o taavale ua faatagaina, ae o le manatu o le e tatau i le tagata fa'aulufaleina ona tatala se tusi fa'aaitalafu a'o le'i o'o ia Aperila 26.


Taimi meli: Sep-17-2022

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.