Na maua se numera tele o ie lelei!12 tagata ua aafia.Na taʻua e le tagata e pulea se fale gaosi lavalava iinei…

E tusa ai ma se lipoti talu ai nei mai Dalian City, Liaoning Province, ia Aperila 14 ma 15, o le aofaʻi o 12 asymptomatic faʻamaʻi tagata na fesoʻotaʻi ma se fale gaosi lavalava i le itumalo fou o Jinpu.I le aso 16, e 4 faʻamaʻi pipisi fou i totonu o le taulaga, ma o latou gaioiga e fesoʻotaʻi ma le nofoaga o loʻo i ai le fale gaosi lavalava.

12 tagata na aafia i le falegaosimea lava e tasi

E tusa ai ma le faʻamatalaga na tuʻuina mai e le wechat aloaia a le Ofisa o Faʻamatalaga a le malo o Dalian, mai le 0:00 i le 24:00 i le aso 14 o Aperila, e 10 faʻamaʻi fou asymptomatic i Dalian, o mataupu 6-10 na maua i Jinpu fou. vaega, o ia mea uma e feso'ota'i ma se fale gaosi lavalava (o nisi mea mata na fa'aulufale mai i fafo).Faatasi ai ma i latou, mataupu 6 o se mataupu fesootai o se fale gaosi lavalava, ma mataupu 7-10 o tagata faigaluega o se fale gaosi lavalava.

Mai le 0:00 i le 24:00 i le aso 15 o Aperila, e 7 fou faʻamaʻi pipisi i Dalian, o ia mea uma na fesoʻotaʻi vavalalata ma faʻamaʻi pipisi ia Aperila 14 ma e fesoʻotaʻi ma se fale gaosi lavalava (o nisi mea mata na faʻaulufale mai fafo) , ma na maua i su'esu'ega masani o le nucleic acid i le nofoaga tu'ufua.

dhrt

E tusa ai ma faʻamatalaga aloaʻia a Dalian i aso e lua ua tuanaʻi, na maua ai e Jimu tala o le 12 o le 17 faʻamaʻi fou asymptomatic i Dalian i le aso 14 o Aperila ma le 15 e fesoʻotaʻi ma se fale gaosi lavalava: poʻo tagata faigaluega falegaosimea poʻo mataupu faʻapitoa.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai faʻamaʻi na tuʻuina mai e Dalian ia Aperila 17, e 4 faʻamaʻi pipisi fou i Dalian mai le 0:00 i le 24:00 i le aso 16 o Aperila, o fesoʻotaʻiga vavalalata o faʻamaʻi pipisi ia Aperila 11 ma 14. I gaioiga a o nei tagata e toafa, na latou taʻua uma se igoa nofoaga - Longwangmiao maketi i Jinpu eria fou.

Na iloa e le tusitala o tala fou a Jimu e tele pisinisi lavalava i le nuu o Longwangmiao, Jinpu New District, Dalian.Na taua e le pule o se tasi o kamupani la’ei i le tusitala e faapea, o le latou kamupani o lo o la’u mai i fafo ie ma gaosi lavalava mai atunuu tuaoi, ma o le tele o ia mea sa faaaoga mo le auina atu i fafo, e le mamao ma le fale gaosi lavalava na aafia i le faama’i.Soo se taimi lava e faaulufale mai ai e le latou kamupani ie ma isi mea mata, o le a faia le nucleic acid ma isi suʻega e tusa ai ma manaoga.Ina ua maeʻa le faʻamaʻi o le faʻamaʻi i le nuu o Longwangmiao, ua taofia e le kamupani le galuega mo se taimi le tumau ma o tagata faigaluega uma ua vavae ese i le fale.

O le nuu o Longwangmiao o le itumalo o Youyi o le itumalo fou o Jinpu.E tusa ai ma le aufaigaluega a le itumalo, o le itumalo ua uma ona faʻamaufaʻailogaina ma pulea e tusa ai ma manaʻoga o le laumua, ma e manaʻomia e tagata nonofo uma le faʻaesea ma le mataʻituina i le fale.

E lua kamupani la'ei na maua ie lelei

Na maua e le tusitala o tala fou a Jimu i le afiafi o Aperila 15, na tuʻuina atu ai e le ofisa autu o le faʻamaʻi o Dalian Jinpu se "4.14 faʻamaʻi • le tusi muamua i tagata lautele o Jinpu New Area".Na taʻua i le tusi tatala e faapea "i le maeʻa ai o le toeitiiti 24 itula o galuega a le vaega o le puipuiga ma le puleaina o taulaga, o le mafuaʻaga o le '4.14' faʻamaʻi ua matua faʻamalamalamaina ma o le laina faʻasalalau ua matua poloka.

Shuanghui fale gaosi lavalava i le nuu o Longwangmiao, Youyi sub district o loʻo i ai ie na aumai mai atunuu tuaoi, ma o nisi o auala faʻatau e mai le kamupani ofu Dashen.I le taimi nei, o se numera tele o mea lelei na maua i totonu o le afifiina o totonu ma luga o ie faaulufale mai o le fale gaosi lavalava a Shuanghui, ma ua iloa foi ie a le kamupani ofu Dashen.E mafai ona fa'amauina o le amataga lea o le fa'ama'i.E tele faʻamaʻi faʻamaʻi e leai ni faʻamaʻi, ma o mataupu i le Zhanqian Street e fesoʻotaʻi foi.O le ituaiga o siama o le ituaiga 2, e le tutusa ma faʻamaʻi uma muamua i Dalian.Faatasi ai ma le faʻamaoniga o le faʻapogai o nei mataupu, o le nuu o Longwangmiao o le itumalo o Youyi na avea ma nofoaga sili ona lamatia, o lea na tapunia ai le itumalo o Youyi.“

O le tusi tatala na fai mai o le faʻamaʻi o loʻo faʻapitoa pea.

“Muamua, o le malumalu o Longwang o se nuu i le taulaga.E leaga le si’osi’omaga e nonofo ai, fefiloi falegaosimea ma fale, ma e to’atele tagata mai fafo ma opeopea.O le pisinisi e aofia ai oloa mai fafo, ma o le tulaga o fesoʻotaʻiga e lavelave.

Lona lua, o lenei vaega o loʻo i totonu o le aai tuai o Jinzhou ma faʻalautele i itu uma.E mafai ona taʻua o le faai o Jinpu eria fou.O le tele o fa'ama'i na sosolo i le taimi e tasi i le tele o nofoaga.Mai le tau o le CT o le siama, e toʻatele tagata faʻamaʻi o loʻo i ai i le tulaga o le malosi tele.

Tolu, mai le va'aiga o su'esu'ega fa'ama'i, e ui lava o le to'atele o tagata faigaluega e nonofo i le itumalo o Youyi, e sili atu ma le to'asefulu tagata faigaluega o lo'o nonofo i fafo atu o le itumalo o Youyi.Ole tulaga lamatia ole sosolo fa'ama'i e matua maualuga lava.E tatau ona vave faʻalauteleina le lautele o suʻesuʻega filifili ma vave poloka le salalau.”

xdrthy

O faʻamatalaga e faʻaalia ai o loʻo i ai moni lava le Dalian Shuanghui Garment Co., Ltd. o lona tuatusi resitalaina o le nuu o Longwangmiao, auala o Youyi, itumalo o Jinzhou.Na faavaeina le kamupani ia Me 2017, faatasi ai ma se laumua faamauina o le 5 miliona yuan ma se tulaga pisinisi o le olaga.O lana pisinisi e aofia ai le gaosiga o lavalava, gaosiga o meafaigaluega faʻafomaʻi (masulu faʻafomaʻi, ofu puipui faafomaʻi), fefaʻatauaʻiga lautele i totonu o le atunuʻu, oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo, ma tekonolosi faaulufale mai ma auina atu i fafo.

I le aso 17 o Aperila, na taʻu atu ai e se tagata e pulea le Dalian Shuanghui Garment Co., Ltd. ia Jimu tala e faapea o le kamupani ua taofia mo se taimi le tumau pisinisi ma o tagata faigaluega a le kamupani o loʻo faʻatautaia le faʻaesea e tusa ai ma manaoga puipuia o faʻamaʻi a matagaluega talafeagai.E lei tali mai le pule i faamatalaga a le kamupani i le puna o ie mai fafo.

Dashen Garment Co., Ltd. o lona ie na tofotofoina lelei, na faavaeina ia Ianuari 2014, faatasi ai ma se tupe faavae faamauina o le 3 miliona yuan ma se tulaga pisinisi o le olaga.O lona tuatusi resitala o Liutun, Dalian Bay Village, Dalian Bay Street, Ganjingzi District, Dalian city.O pisinisi a le kamupani e aofia ai le gaosiga o lavalava;Fa'atau atu ma fa'atau atu ie lavalava;Fa'aulufale mai ma le auina atu i fafo o oloa ma tekonolosi, fefa'ataua'iga lautele i totonu o le atunu'u, ma isi. E leai se tasi na taliina le telefoni a le tagata talafeagai o lo'o pulea le kamupani, ma e leai se tali na maua i le feau tusitusia.

saet (2)


Taimi meli: Aukuso-14-2022

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.