otu esi eme nyocha maka akpụkpọ ụkwụ

Ndị ọrụ kọstọm dị na Los Angeles nwụchiri akpụkpọ ụkwụ Nike adịgboroja 14,800 sitere na China wee sị na ha na-ehichapụ.
US Customs na Border Protection kwuru na nkwupụta Wenezde na akpụkpọ ụkwụ ahụ ga-efu ihe karịrị nde $ 2 ma ọ bụrụ na ha bụ ezigbo ma ree ya n'ọnụ ahịa azụmaahịa ndị nrụpụta tụrụ aro.
Akpụkpọ ụkwụ adịgboroja ahụ bụ Air Jordans dị iche iche.Ndị ọrụ kọstọm kwuru na ha gụnyere mbipụta pụrụ iche na ụdị mkpụrụ osisi vine nke ndị na-anakọta ihe na-achọsi ike.Akpụkpọ ụkwụ n'ezie na-ere ihe dị ka $1,500 n'ịntanetị.
Dị ka NBC Los Angeles si kwuo, ndị snịịka Nike adịgboroja nwere akara swoosh na-ejikọtaghị ya n'akụkụ ndị yiri ka a na-akwa ya.
Ndị kọstọm US na Nchekwa oke ala kwuru na etinyere akpụkpọ ụkwụ ahụ n'ime akpa abụọ wee chọta ya site n'aka ndị ọrụ n'ọdụ ụgbọ mmiri Los Angeles/Long Beach ka ha na-enyocha ibu si China.Ụlọ ọrụ ahụ kwuru na achọpụtara akpụkpọ ụkwụ adịgboroja n'oge na-adịbeghị anya, mana akọwapụtaghị ụbọchị.
"Ndị otu ndị omempụ na-agbanwe agbanwe na-aga n'ihu na-erite uru site na ikike ọgụgụ isi nke United States site n'ịre ahịa adịgboroja na nke a kpara akpa abụghị nanị na United States kama n'ụwa nile," Joseph Macias, onye nnọchiteanya pụrụ iche na-elekọta nyocha nke Homeland Security Investigations na Los Angeles, kwuru na nkwupụta..
Ọdụ ụgbọ mmiri nke Los Angeles na Long Beach bụ ọdụ ụgbọ mmiri na-ekwo ekwo na nke abụọ na United States.Ọdụ ụgbọ mmiri abụọ a dị n'otu mpaghara na mpaghara ndịda Los Angeles.
Kọstọm na Nchekwa oke ala kwuru na akpụkpọ ụkwụ adịgboroja bụ “ụlọ ọrụ mpụ nwere ọtụtụ nde dollar” nke a na-ejikarị akwado ụlọ ọrụ mpụ.
Otu akụkọ sitere na kọstọm US na Nchekwa oke ala kwuru na akpụkpọ ụkwụ na-ahọrọ nke abụọ n'azụ uwe na ngwa na mkpokọta ngwaahịa ọdịdọ n'afọ 2018.


Oge nzipu: Nov-15-2023

Rịọ mkpesa nlele

Hapụ ngwa gị ka ị nweta mkpesa.